Afbeelding

033-299 98 14

info@compear.nl

Financiële administratie

Je gehele financiële administratie (inboeken van administratie, crediteuren- en debiteurenbeheer en facturering) vakkundig verzorgd? Altijd up to date zijn, de continuïteit van je boekhouding geborgd en op elk gewenst moment weten waar je financieel staat met je organisatie? Door onze unieke werkwijze, welke geheel is afgestemd op jouw wensen, zorgt Compear ervoor dat jouw boekhouding tot in de puntjes verzorgd is en voldoet aan alle vereisten zoals deze hieraan gesteld zijn. 


Compear verzorgt al meer dan 30 jaar de administratieve dienstverlening voor de Zelfstandige zonder personeel (ZZP), het Midden en klein bedrijf (MKB) en Directeur-grootaandeelhouder (DGA) in Nederland. Hierbij maken we gebruik van onze vergaande geautomatiseerde software welke voor jou als ondernemer ook toegankelijk is. Hierdoor creëren we de mogelijkheid om naast een complete ontzorging ook een samenspel te creëren tussen jou als ondernemer en Compear als jouw "eigen" backoffice. 

Compear beweegt mee met jouw organisatie. Op het moment dat er meer of minder werkzaamheden zijn, schakelt Compear op of af.  


Naast het samenspel draagt onze digitale werkwijze bij aan een besparing in de kosten. Je kunt hierbij denken aan een bankkoppeling voor het verwerken van de af- en bijschrijvingen, een koppeling met scan en herken software voor het verwerken van bonnen, in-en verkoopfacturen en als laatste onze koppeling met de belastingdienst voor het indienen van de aangifte omzetbelasting wat enkel nog kan met een overheidscertificaat. 


Jaarrekening

Een jaarrekening bied je een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van jouw organisatie. Compear kan de boekhouding tot het opstellen van de jaarrekening volledig voor jou verzorgen. 

Als ondernemer wil je op elk moment weten waar je financieel staat met je organisatie.


Tussentijdse cijfers 

Met een periodieke financiële rapportage krijg je meer inzicht in de financiële situatie van jouw organisatie. Dit bied je de mogelijkheid om tijdig bij te sturen daar waar nodig.

Afhankelijk van de wensen stellen we iedere maand of ieder kwartaal een financiële rapportage op. Met meer dan 30 jaar ervaring en een persoonlijke aanpak voorzien we jou van advies en ondersteunt Compear je bij het analyseren van de tussentijdse cijfers. Dit met als doel om meer uit jouw organisatie te halen. Hierdoor ben je in staat om jouw organisatie nog beter te leiden en financiële tegenvallers te voorkomen.